Nagelbijt arrangement 2017-10-05T13:17:39+00:00

Nagelbijtarrangement

Bent u een nagelbijter en wilt u ook graag mooie verzorgde handen en nagels. Dat kan! En daar kunnen wij bij helpen. Stap voor stap gaan we ervoor zorgen dat uw nagels mooi gaan groeien en dat u na een aantal behandelingen trots kan zijn op uzelf !

Wat houdt de behandeling in:

1e Behandeling: een korte nagelverlenging met een dekkende roze kleur. Bij de 1e behandeling krijgt u nagelriemolie mee om uw nagelriemen te verzorgen en een vijl. De vijl is ervoor dat uw zelf een randje of  haakje weg kunt vijlen als dit er is zodat het voorkomt dat u erop gaat bijten.

2e Behandeling : na een week komt u terug om te kijken hoe het gaat en om zonodig problemen te verhelpen als die er zijn.

3e Behandeling:een week na de tweede behandeling komt u terug en dan gaan we een nabehandeling uitvoeren omdat nagels van een nagelbijter veel sneller groeien dan die van een niet-nagelbijter.

4e Behandeling: Een week na de nabehandeling hebben we telefonisch contact hoe het gaat. Mocht er problemen zijn dan gaan we meteen een afspraak inplannen.

5e Behandeling:mocht het tot de tijd goed gaan dan gaan we na twee weken weer een nabehandeling uitvoeren. (mocht er problemen zijn in de tussentijd dan kunt u altijd contact met ons opnemen)

6e Behandeling: nu gaan we proberen om een nabehandeling te doen na drie weken. Op dit moment zijn uw nagels zo gegroeit en kan er ook zeker een mooie set tevoorschijn komen zoals u ze wenst.

JENNIE HAVERHOEK   •   NAGELSTYLISTE

Bekijk onze Prijslijst

En maak uw afspraak nog vandaag!

BEKIJK PRIJSLIJST